Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

AMENDĂ ÎN VALOARE DE 20.000 DE LEI APLICATĂ DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN BUCUREȘTI

24 aprilie 2023

Polițiștii de imigrări din cadrul Direcției pentru Imigrări a Municipiului București au finalizat zilele trecute verificările în cazul a cinci societăți comerciale. O societate comercială a fost sancționată cu amendă în valoare de 20.000 de lei.

În perioada 20 – 21 aprilie a.c., poliţiştii de imigrări din București au finalizat verificările în cazul a cinci societăți comerciale, de pe raza de competență.

Ca urmare a verificărilor efectuate, în trei cazuri nu au fost constatate nereguli, într-un alt caz, societatea comercială a fost sancționată cu avertisment, iar în cel de-al cincilea caz, reprezentantul societății a fost sancționat cu amendă în valoare de 20.000 de lei, pentru nerespectarea O.G. nr. 25/2014 privind încadrarea în muncă și detașarea străinilor pe teritoriul României, cu modificările și completările ulterioare (a primit la muncă pe teritoriul României două persoane din Indonezia aflate în ședere ilegală).

Activitatea de prevenire și combatere a șederii ilegale şi a muncii nedeclarate a cetățenilor străini reprezintă o prioritate a Inspectoratului General pentru Imigrări în vederea creșterii gradului de siguranță a cetățeanului, printr-un control permanent asupra respectării legislației în domeniul migrației.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

REZULTATELE OBŢINUTE DE POLIŢIŞTII SERVICIULUI PENTRU IMIGRĂRI AI JUDEŢULUI ALBA, ÎN PRIMUL SEMESTRU AL ACESTUI AN

Sari la conținut