Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

22 DE CETĂȚENI STRĂINI DEPISTAȚI ILEGAL ÎN MUNICIPIUL TIMIȘOARA

21 iulie 2020

                 Poliţiştii de imigrări din Timiș, au depistat, pe raza municipiului Timișoara, 22 de bărbați, cetățeni străini, care nu au putut face dovada legalității șederii pe teritoriul României, acțiune desfășurată în cooperare cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș. Polițiștii continuă cercetările pentru luarea măsurilor legale ce se impun, acțiunea fiind în desfășurare.

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al judeţului Timiș în cooperare cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș, au desfăşurat, astăzi, 21 iulie a.c., o acţiune în scopul combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza de competenţă. În cadrul activităţii întreprinse au fost depistați, la o locație de cazare din municipiul Timișoara, 22 de bărbați, cetățeni străini, care nu au putut face dovada legalității șederii pe teritoriul țării noastre.

Persoanele au fost conduse la sediul Serviciului pentru Imigrări al judeţului Timiș, iar în urma verificărilor preliminare efectuate, poliţiştii au stabilit că acestea au intrat ilegal pe teritoriul României.

Acțiunea este în desfășurare, polițiștii de imigrări împreună cu polițiștii din cadrul Sectorului Teritorial al Poliției de Frontieră Timiș continua cercetările pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

***

Inspectoratul General pentru Imigrări, prin structurile sale teritoriale, continuă organizarea unor astfel de acţiuni privind combaterea şederii ilegale, solicitând cetăţenilor străini să acorde interes reglementării legale a dreptului de şedere pe teritoriul României.

Contăm pe respectul cetăţenilor faţă de legislaţia în domeniul imigraţiei şi îi invităm să ne contacteze pentru orice problemă legată de aplicarea prevederilor legale în domeniu, la tel:0256/402433 sau utilizând adresa de email: tm.igi@mai.gov.ro.

SERVICIUL  PENTRU  IMIGRĂRI  AL  JUDEŢULUI  TIMIȘ

ULTIMA
ORĂ

PESTE 100 DE STRĂINI DEPISTAȚI ÎN SITUAȚII ILEGALE, ÎN ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ, DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI, ÎN COOPERARE CU STRUCTURI CU ATRIBUȚII ÎN DOMENIU

Sari la conținut