Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

100.000 DE AVIZE DE ANGAJARE EMISE DE INSPECTORATUL GENERAL PENTRU IMIGRĂRI

14 decembrie 2022

Inspectoratul General pentru Imigrări informează faptul că, la data de 13 decembrie a.c., a fost epuizat contingentul privind avizele de angajare pentru lucrătorii străini nou-admiși pe piața forței de muncă pentru anul 2022, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr.132 din 27 ianuarie 2022.

În acest context, până la sfârșitul anului 2022, instituția noastră va elibera doar avize a căror emitere nu este condiționată de epuizarea contingentului de lucrători străini nou-admiși.

De asemenea, vă informăm că activitățile de preluare a cererilor de avize de angajare vor continua, urmând ca acestea să fie soluționate conform prevederilor legale.

***

Contingentul de lucrători străini nou-admiși pe piața forței de muncă se stabilește anual, prin hotărâre a guvernului, la propunerea Ministerului Muncii și Protecției Sociale.
Pentru anul 2022, a fost stabilit un contingent de 100.000 de lucrători străini nou-admiși pe piața forței de muncă prin Hotărârea Guvernului nr.132 din 27 ianuarie 2022.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

72 DE POSTURI SCOASE LA CONCURS ÎN CADRUL INSPECTORATULUI GENERAL PENTRU IMIGRĂRI

POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI AU EMIS, ÎN PRIMA JUMĂTATE A ACESTEI LUNI, PESTE 1.700 DE PERMISE DE ȘEDERE PENTRU BENEFICIARII PROTECȚIEI TEMPORARE

Sari la conținut