Ministry of Internal Affairs
romana engleza
Print

ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR DE IMIGRĂRI DIN SIBIU ÎMPREUNĂ CU REPREZENTANȚI DIN CADRUL INSPECTORATULUI TERITORIAL DE MUNCĂ

9 March 2023

Polițiștii de imigrări din Sibiu, în cooperare cu reprezentanți din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă, au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii și combaterii șederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă. A fost depistat un bărbat din India, care se afla în ședere ilegală. Acesta este bănuit și de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

La data de 8 martie a.c., polițiștii de imigrări din Sibiu în cooperare cu reprezentanți din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Sibiu, au desfăşurat pe raza de competenţă o acţiune pe linia prevenirii și combaterii șederii ilegale a străinilor și a muncii nedeclarate.

A fost verificată o societate comercială, fiind depistat în ședere ilegală un tânăr de 26 de ani, din India, care desfășura activități lucrative fără aviz de muncă.

Din verificări a reieșit că tânărul este bănuit și de infracțiunea de trecerea frauduloasă a frontierei de stat.

Ca urmare a celor constatate, tânărul a fost introdus în Centrul de Cazare pentru Străinii Luați în Custodie Publică Otopeni, până la îndepărtarea de pe teritoriul României.

De asemenea, la ieșirea din țară va fi instituită măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 5 ani, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr.194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Totodată, față de reprezentanții societății comerciale se continuă verificările, iar la finalizarea acestora vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR DE IMIGRĂRI DIN IAȘI ÎN COOPERARE CU REPREZENTANȚI DIN CADRUL INSPECTORATULUI TERITORIAL DE MUNCĂ IAȘI

Skip to content