Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

INSPECTORATUL GENERAL PENTRU IMIGRĂRI A ÎNREGISTRAT PESTE 670 DE CERERI DE ÎNSCRIERE PENTRU CELE 72 DE POSTURI DE EXECUȚIE SCOASE LA CONCURS

12 iunie 2024

Peste 670 de cereri de înscriere au fost înregistrate pentru cele 72 de posturi de execuție scoase la concurs de Inspectoratul General pentru Imigrări, prin încadrare directă.

Perioada de înscriere la examenele pentru ocuparea celor 72 de funcţii vacante s-a finalizat la data de 30 mai a.c., la Inspectoratul General pentru Imigrări fiind înregistrate 673 de cereri.

Posturile scoase la concurs sunt atât în structurile operative cât și în cele neoperative.

Cele mai multe cereri de înscriere s-au înregistrat la concursurile organizate în vederea ocupării unor posturi de ofițer de poliție din cadrul structurilor teritoriale.

Toți candidații care au îndeplinit condițiile legale de participare la concurs și au promovat evaluarea psihologică, vor susţine în perioada următoare evaluarea performanței fizice sau proba practică, care sunt eliminatorii.

Cei care vor promova probele eliminatorii vor participa, în data de 6 iulie a.c., la examenul scris, care va consta în rezolvarea unui test tip grilă.

Viitorii poliţişti de imigrări îşi vor desfăşura activitatea în domenii de activitate precum: achiziții, afaceri europene și relații internaționale, administrarea patrimoniului, informații din țara de origine, financiar, implementare programe, proceduri administrative și judiciare de azil, comunicații și informatică, combaterea șederii și muncii ilegale, respectiv reglementarea șederii.

MULT SUCCES TUTUROR!

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ULTIMA
ORĂ

TÂNĂR DIN REPUBLICA MOLDOVA ÎNDEPĂRTAT SUB ESCORTĂ DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN BRAȘOV

Sari la conținut