Ministerul Afacerilor Interne
romana engleza
Print

BĂRBAT DIN REPUBLICA TURCIA, DEPISTAT CU ŞEDERE ILEGALĂ ÎN JUDEȚUL DÂMBOVIŢA

11 iulie 2024

Polițiștii de imigrări din Dâmbovița, în urma acțiunilor întreprinse, au depistat un bărbat din Republica Turcia, care nu a părăsit teritoriul României la expirarea perioadei legale de ședere. Acesta a fost sancționat cu amendă și obligat, prin decizie de returnare, să părăsească țara în termen de 15 zile.

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Imigrări al Judeţului Dâmboviţa au desfăşurat la data de 10 iulie a.c. o acțiune pe linia combaterii șederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.

Astfel, în cadrul activităților întreprinse, poliţiştii de imigrări au depistat pe raza Municipiului Târgoviște, un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din Republica Turcia, care nu mai îndeplinea condiţiile şederii pe teritoriul României.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta a intrat legal în România, în baza unei vize de scurtă ședere, însă la expirarea dreptului de ședere nu a părăsit teritoriul ţării noastre.

Ca urmare a celor constatate, poliţiștii de imigrări au emis pe numele acestuia decizie de returnare cu termen de plecare voluntară în 15 zile de pe teritoriul țării noastre.  

De asemenea, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 400 de lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, cu modificările și completările ulterioare.

BIROUL PENTRU IMIGRĂRI AL JUDEŢULUI DÂMBOVIŢA

ULTIMA
ORĂ

TÂNĂR DIN REPUBLICA MOLDOVA ÎNDEPĂRTAT SUB ESCORTĂ DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN BRAȘOV

Sari la conținut