Agenda conducerii

Agenda inspectorului general adjunct - 11 octombrie 2019

Inspectorul general adjunct, comisar șef de poliție Maria Melintescu, prezidează, astăzi,  ședința de lucru privind instruirea comisiilor de inventantiere a patrimoniului IGI, în sistem de videoconferință.

Agenda inspectorului general adjunct - 10 octombrie 2019

Inspectorul general adjunct, comisar șef de poliție Mircea Babău, deschide conferința de lansare a proiectului „PDP1 Îmbunătățirea sistemului național de azil și migrație”, finanțat în cadrul Mecanismului Financiar Norvegian 2014-2021, Programul Afaceri Interne.

Agenda inspectorului general adjunct - 30 septembrie 2019

Inspectorul general adjunct, comisar șef de poliție Maria Melintescu, participă, astăzi, la întâlnirea de monitorizare și coordonare cu beneficiarii proiectelor care au fost implementate sau sunt în curs de implementare, aferente Programului Național – Fondul pentru Azil, Migrație și Integrare.

Agenda inspectorului general în perioada 24-25 septembrie 2019

În perioada 24-25 septembrie a.c., inspectorul general, comisar șef de poliție ing. Leonard  Florin Medrega, în calitate de membru cu drepturi depline în Consiliu de Administraţie al BESA, participă la cea de-a 33 reuniune de lucru a Consiliului, ce se desfășoara la Valetta, în Malta.

 

 

 

Română