Agenda conducerii

 

Agenda inspectorului general – 17 septembrie 2020

Astăzi, 17 septembrie a.c., inspectorul general, comisar șef de poliție ing. Leonard  Florin Medrega, în calitate de membru cu drepturi depline în Consiliu de Administraţie al BESA, participă la cea de-a 36 reuniune de lucru a Consiliului, ce s-a desfășurat în sistem de videoconferință.

Agenda inspectorului general – 15 septembrie 2020

Inspectorul general, comisar șef de poliție ing. Leonard Florin Medrega prezidează dezbaterea publică a  proiectului Hotărârii Guvernului pentru aprobarea Strategiei naționale privind imigrația pentru perioada 2020-2023, a Planului de acțiune de acțiune pe prioada 2020-2021 pentru implementarea Strategiei naționale privind imigrația pentru perioada 2020-2023, precum și pentru modificarea și completarea Hotărârii Guvernului nr. 572/2008 privind constituirea Grupului de coordonare a implementării Strategiei naționale privind imigrația.

Agenda inspectorului general – 27 iulie 2020

Astăzi, 27 iulie a.c., echipa managerială a Inspectoratului General pentru Imigrări a participat la evenimentul de depunere a jurământului și înaintare în grad profesional a 15 absolvenți ai promoției din acest an ai Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, repartizați în cadrul IGI.

Agenda inspectorului general - 16 iulie 2020

La data de 16 iulie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Imigrări, comisar şef de poliţie ing. Leonard Florin Medrega  şi  președintele Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, Victor Emanuel Picu, au semnat Protocolul de colaborare, încheiat între cele două instituții. Obiectivul Protocolului îl constituie întărirea colaborării dintre instituții în scopul gestionării eficiente a unor situații din domeniul de competență, precum şi menţinerea unui control corespunzător în ceea ce privește accesul străinilor pe piaţa forţei de muncă din România.

Agenda inspectorului general adjunct - 02 iulie 2020

Astăzi, 2 iulie a.c., inspectorul general adjunct al Inspectoratului General pentru Imigrări, comisar-șef de poliție Mircea Babău, a avut o întâlnirea de lucru comună cu președintele Autorității Naționale pentru Cetățenie, doamna Gabriela Lenghel. În cadrul întâlnirii s-au discutat aspecte legate de colaborarea dintre cele două instituții respectiv schimbul de informație necesar în procesul de acordare/redobândire a cetățeniei române. Activitatea a fost organizată la sediul Autorității Naționale pentru Cetățenie din Municipiul București.

Agenda inspectorului general – 18 iunie 2020

Astăzi, 18 iunie a.c., în sistem de videoconferință, inspectorul general, comisar-șef de poliție Leonard - Florin Medrega  și  directorul Direcției  Azil și Integrare, comisar șef de poliție Eleodor Pîrvu au participat, la cea de-a 35-a reuniune a Consiliului de Administrație al BESA.

Agenda inspectorului general – 05 iunie 2020

Astăzi, 5 iunie a.c., la sediul Inspectoratului General pentru Imigrări a avut loc semnarea documentului Aranjamente de lucru aplicabile Acordului Tripartit, între Înaltului Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi (UNHCR), Organizația Internațională pentru Migrație (OIM) și Ministerul Afacerilor Interne prin Inspectoratul General pentru Imigrări.Documentul a fost semnat de domnul comisar şef de poliţie, ing. Leonard Florin Medrega, inspector general al Inspectoratului General pentru Imigrări, doamna Nisreen Rubaian, reprezentant în România al Înaltului Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi și domnul Mircea Mocanu, Șef al Biroului OIM din România.

Agenda inspectorului general – 04 martie  2020

O delegație a Inspectoratului General pentru Imigrări condusă de către inspectorul general, comisar-șef de poliție Leonard - Florin Medrega, a primit astăzi, vizita de documentare a doamnei Fabienne Keller, raportor al Parlamentului European pe Regulamentul Dublin. În cadrul întâlnirii au fost discutate aspecte tehnice din domeniul sistemului de azil și activității de returnare. De asemenea, în  marja programul de lucru, doamna Fabienne Keller a vizitat Centrul Regional de Proceduri și Cazare a Solicitanților de Azil din București.

Agenda inspectorului general – 04 martie  2020

Inspectorul general al Inspectoratului General pentru Imigrări, comisar-șef de poliție Leonard - Florin Medrega, a primit astăzi, 4 martie a.c., vizita doamnei Nisreen RUBAIAN, reprezentantul UNHCR acreditat în România. În cadrul întâlnirii cei doi oficiali au discutat aspecte privind cooperarea dintre cele două entităţi şi operaționalizarea noului sediului al Centrului de Tranzit în Regim de Urgenţă de la Timişoara. 

Agenda inspectorului general – 03  martie  2020

O delegație a Inspectoratului General pentru Imigrări condusă de inspectorul general, comisar-șef de poliție Leonard - Florin MEDREGA,  a primit astăzi, 3 martie a.c., vizita domnului Ola HENRIKSON, director regional al OIM pentru Uniunea Europeană și Spațiul Economic European. Discuțiile purtate au avut în vedere aspecte privind identificarea elementelor care pot susține eforturile statului român și se încadrează în mandatul OIM, precum și viitoare inițiative pe care organizația le poate derula în România cu sprijinul partenerilor săi.

Agenda inspectorului general - 25  februarie 2020

O delegație a Inspectoratului General pentru Imigrări condusă de inspectorul general, comisar-șef de poliție Leonard - Florin MEDREGA,  a primit astăzi, 25 februarie a.c. vizita unor înalți reprezentanți ai autorităților din Turcia și ai misiunii Organizației Internaționale privind Migrația. Scopul întâlnirii a fost discutarea aspectelor de ordin legislativ și administrativ în domeniile cooperării inter-instituționale și internaționale privind migrația.

Agenda inspectorului general - 14 februarie 2020

Inspectorul general, comisar-șef de poliție Leonard - Florin Medrega, va primi vizita domnului Ambasador al Malaysiei la Bucureşti, E.S. Abdullah Zawawi bin Tahir, începând cu ora 10:00, la sediul Inspectoratului General pentru Imigrări din str. Lt.-col. Marinescu Constantin, nr.15 A, sector 5.

Agenda inspectorului general adjunct - 13 februarie 2020

Inspectorul general adjunct, comisar șef de poliție Maria Melintescu a avut astăzi, o întrevedere cu reprezentanți ai Ambasadei Canada la București, pe aspecte privind integrarea refugiaților și relocarea acestora.

Agenda inspectorului general -15 ianuarie 2020

Inspectorul general, comisar-șef de poliție Leonard - Florin Medrega, va primi vizita domnului Ambasador al Regatului Hașemit al Iordaniei la București, E.S. SUFYAN QUDAH, începând cu ora 10.30, la sediul Inspectoratului General pentru Imigrări din str. Lt.-col. Marinescu Constantin, nr.15 A, sector 5. 

Agenda inspectorului general - 09 ianuarie 2020

La data de 09 ianuarie a.c, echipa managerială a Inspectoratului General pentru Imigrări a participat la întâlnirea cu șefii structurilor centrale și teritoriale în cadrul convocării anuale.

Agenda inspectorului general în perioada 25-27 noiembrie 2019

O delegație a Inspectoratului General pentru Imigrări condusă de inspectorul general comisar-șef de poliție Leonard - Florin MEDREGA  a  participat, în perioada 25-27 noiembrie a.c.,  la cea de-a  34-a reuniune a Consiliului de Administraţie al Biroului European de Sprijin pentru Azil, care a avut loc în Malta - La Valletta.

Agenda inspectorului general adjunct în perioada 19-20 noiembrie 2019

Inspectorul general adjunct, comisar - șef de poliție Mircea Babău, va participa la programul de schimb de experiență cu partenerul norvegian de proiect, Directoratul Norvegian de Imigrări, activitate circumscrisă proiectului "Îmbunătățirea sistemului național de azil și migrație în România", finanțat din Mecanimsmul Financiar Norvegian 2014-2021, în perioada 19-20 noiembrie a.c., la Oslo, Norvegia.

Agenda inspectorului general - 19 noiembrie 2019

Inspectorul general, comisar-șef de poliție Leonard - Florin Medrega, va primi vizita doamnei Ambasador al Republicii Tunisiene la București, E.S. Raja JHINAOUI BEN ALI, începând cu ora 12.00, la sediul Inspectoratului General pentru Imigrări, din str. Lt.-col. Marinescu Constantin, nr.15 A, sector 5. 

Agenda inspectorului general adjunct - 11 octombrie 2019

Inspectorul general adjunct, comisar șef de poliție Maria Melintescu, prezidează astăzi,  ședința de lucru privind instruirea comisiilor de inventantiere a patrimoniului IGI, în sistem de videoconferință.

Agenda inspectorului general adjunct - 10 octombrie 2019

Inspectorul general adjunct, comisar șef de poliție Mircea Babău, deschide conferința de lansare a proiectului „PDP1 Îmbunătățirea sistemului național de azil și migrație”, finanțat în cadrul Mecanismului Financiar Norvegian 2014-2021, Programul Afaceri Interne.

Agenda inspectorului general adjunct - 30 septembrie 2019

Inspectorul general adjunct, comisar șef de poliție Maria Melintescu, participă, astăzi, la întâlnirea de monitorizare și coordonare cu beneficiarii proiectelor care au fost implementate sau sunt în curs de implementare, aferente Programului Național – Fondul pentru Azil, Migrație și Integrare.

Agenda inspectorului general în perioada 24-25 septembrie 2019

În perioada 24-25 septembrie a.c., inspectorul general, comisar șef de poliție ing. Leonard  Florin Medrega, în calitate de membru cu drepturi depline în Consiliu de Administraţie al BESA, participă la cea de-a 33 reuniune de lucru a Consiliului, ce se desfășoara la Valetta, în Malta.

 

 

 

Română