Agenda conducerii

Agenda inspectorului general -15 ianuarie 2020

Inspectorul general, comisar-șef de poliție Leonard - Florin Medrega, va primi vizita domnului Ambasador al Regatului Hașemit al Iordaniei la București, E.S. SUFYAN QUDAH, începând cu ora 10.30, la sediul Inspectoratului General pentru Imigrări din str. Lt.-col. Marinescu Constantin, nr.15 A, sector 5. 

Agenda inspectorului general - 09 ianuarie 2020

La data de 09 ianuarie a.c, echipa managerială a Inspectoratului General pentru Imigrări a participat la întâlnirea cu șefii structurilor centrale și teritoriale în cadrul convocării anuale.

Agenda inspectorului general în perioada 25-27 noiembrie 2019

O delegație a Inspectoratului General pentru Imigrări condusă de inspectorul general comisar-șef de poliție Leonard - Florin MEDREGA  a  participat, în perioada 25-27 noiembrie a.c.,  la cea de-a  34-a reuniune a Consiliului de Administraţie al Biroului European de Sprijin pentru Azil, care a avut loc în Malta - La Valletta.

Agenda inspectorului general adjunct în perioada 19-20 noiembrie 2019

Inspectorul general adjunct, comisar - șef de poliție Mircea Babău, va participa la programul de schimb de experiență cu partenerul norvegian de proiect, Directoratul Norvegian de Imigrări, activitate circumscrisă proiectului "Îmbunătățirea sistemului național de azil și migrație în România", finanțat din Mecanimsmul Financiar Norvegian 2014-2021, în perioada 19-20 noiembrie a.c., la Oslo, Norvegia.

Agenda inspectorului general - 19 noiembrie 2019

Inspectorul general, comisar-șef de poliție Leonard - Florin Medrega, va primi vizita doamnei Ambasador al Republicii Tunisiene la București, E.S. Raja JHINAOUI BEN ALI, începând cu ora 12.00, la sediul Inspectoratului General pentru Imigrări din str. Lt.-col. Marinescu Constantin, nr.15 A, sector 5. 

Agenda inspectorului general adjunct - 11 octombrie 2019

Inspectorul general adjunct, comisar șef de poliție Maria Melintescu, prezidează, astăzi,  ședința de lucru privind instruirea comisiilor de inventantiere a patrimoniului IGI, în sistem de videoconferință.

Agenda inspectorului general adjunct - 10 octombrie 2019

Inspectorul general adjunct, comisar șef de poliție Mircea Babău, deschide conferința de lansare a proiectului „PDP1 Îmbunătățirea sistemului național de azil și migrație”, finanțat în cadrul Mecanismului Financiar Norvegian 2014-2021, Programul Afaceri Interne.

Agenda inspectorului general adjunct - 30 septembrie 2019

Inspectorul general adjunct, comisar șef de poliție Maria Melintescu, participă, astăzi, la întâlnirea de monitorizare și coordonare cu beneficiarii proiectelor care au fost implementate sau sunt în curs de implementare, aferente Programului Național – Fondul pentru Azil, Migrație și Integrare.

Agenda inspectorului general în perioada 24-25 septembrie 2019

În perioada 24-25 septembrie a.c., inspectorul general, comisar șef de poliție ing. Leonard  Florin Medrega, în calitate de membru cu drepturi depline în Consiliu de Administraţie al BESA, participă la cea de-a 33 reuniune de lucru a Consiliului, ce se desfășoara la Valetta, în Malta.

 

 

 

Română