UN BĂRBAT DIN PERU DEPISTAT CU ȘEDERE ILEGALĂ ÎN BRĂILA

Română

Polițiștii de imigrări au depistat un bărbat din Peru, care nu au părăsit teritoriul României la expirarea dreptului de ședere. Acesta a fost sancționat contravențional și obligat, prin decizie de returnare, să părăsească țara în termen de 15 zile.             

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări - Biroul pentru Imigrări al judeţului Brăila au desfăşurat, la data de 19 iunie a.c., un control cu forţe proprii, pe raza de competenţă, pentru combaterea şederii ilegale şi a traficului de migranţi, în scopul menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă.

În urma activităților întreprinse, a fost depistat, cu şedere ilegală, un cetăţean peruan, de 31 de ani, care, la expirarea dreptului de şedere, nu a părăsit teritoriul României.

Astfel, poliţiştii de imigări au emis pe numele acestuia o decizie de returnare, prin care este obligat să părăsească țara în cel mult 15 zile.

Totodată, cetățeanul străin a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare totală de 400 lei în conformitate cu prevederile O.U.G. 194/2002, privind regimul străinilor în România, republicată, modificată şi completată.

***

Facem apel la cetăţenii străini de pe raza judeţului, invitându-vă să ne contactaţi pentru orice aspect legat de aplicarea prevederilor legale în domeniu, la sediul Biroului pentru Imigrări al judeţului Brăila, din strada Ana Aslan nr.39, la telefon 0239-606100, sau vizitând site-ul public la adresa www.igi.mai.gov.ro.

An: 
2017
Luna: 
06
DisplayDate: 
19 iunie 2017
Zi: 
19