POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI AU PRIMIT ÎNTĂRIRI

Imagine: 
Română

15 ofiţeri, absolvenți ai Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, prima promoție în specializarea imigrări şi 4 agenţi de poliţie ai Școlii de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră “ Avram Iancu” sunt, de astăzi, noii noștri colegi.

Cu forțe proaspete și cu mult entuziasm, astăzi 14 iulie a.c., după depunerea jurământului şi înaintarea în primul grad profesional, 19 tineri, absolvenți ai promoției din acest an a Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”  şi  Școlii de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră “ Avram Iancu”, s-au alăturat polițiștilor de imigrări.

Prezent la festivitatea de absolvire de la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, inspectorul general al Inspectoratului General pentru Imigrări, comisar-șef de poliție Leonard Medrega a avut o întâlnire cu prima promoție de ofiţeri de imigrări, pe care i-a felicitat şi le-a urat mult succes în activitate.

Totodată, inspectorul general i-a asigurat de întregul sprijin în exercitarea misiunilor încredințate, profesia aleasă fiind una captivantă, plină de provocări, care implică profesionalism, onestitate, fermitate şi integritate.

Plini de speranțe, noii politiști de imigrări au ieșit pe porțile şcolilor dornici să își ocupe locurile atribuite și să pună în aplicare cunoștințele acumulate în anii de studii. Repartiția s-a făcut luând în considerare media de absolvire, opțiunile acestora și nevoia de personal existentă la nivelul Inspectoratului General pentru Imigrări.

Astfel, noii colegi își vor ocupa locul de muncă în structurile centrale și teritoriale ale Inspectoratului General pentru Imigrări după cum urmează: Serviciul Juridic, Direcția pentru Imigrări a Municipiului București, Serviciile pentru Imigrări ale județelor Ilfov, Arad, Bihor, Constanța, Galați, Timiș,  Biroul pentru Imigrări al judeţului Brăila şi Centrul Regional de Proceduri şi Cazare a Solicitanţilor de Azil din Timişoara.

Timp de un an, respectiv şase luni de zile, poliţiştii se vor afla sub tutela specialiştilor IGI care îi vor iniţia în tainele acestei meserii.

BIROUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

 

An: 
2017
Luna: 
07
DisplayDate: 
14 Iulie 2017
Zi: 
14