ECHIPA MANAGERIALĂ A INSPECTORATULUI GENERAL PENTRU IMIGRĂRI A FOST ÎNTREGITĂ CU UN NOU INSPECTOR GENERAL ADJUNCT

Română

          Comisarul-şef de poliţie Maria MELINTESCU este numită în funcţia de inspector general adjunct al Inspectoratului General pentru Imigrări, poziția 3 din statul de organizare al unității. Noul inspector general adjunct va coordona în cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări activitatea de suport prin două direcții și două structuri independente.

Prin ordinul viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, ministrul afacerilor interne, interimar, începând cu data de 12 august 2019, ca urmare a promovării concursului organizat, comisarul-şef de poliţie Maria MELINTESCU este numită în funcţia de inspector general adjunct al Inspectoratului General pentru Imigrări, poziția 3 din statul de organizare al unității.

Maria Melintescu are o experienţă profesională de peste 20 de ani în MAI, iar din 2005 a fost încadrată la Inspectoratul General pentru Imigrări, perioadă în care a ocupat funcția de contabil șef. Ofițerul are studii postuniversitare de specializare în domeniul audit financiar contabil și fiscal și multe alte cursuri de specialitate. Este absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Economice – Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” Iași, promoția 1997.

Noul inspector general adjunct va coordona în cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări activitatea de suport logistic, managementul strategic, protecția informațiilor clasificate, precum și gestionarea programelor finanțate din fonduri externe nerambursabile.

 

BIROUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

 

An: 
2019
Luna: 
08
DisplayDate: 
12 August 2019
Zi: 
12