Cupa IGI la pescuit - editia I

Română

         Inspectoratul General pentru Imigrări a organizat, în perioada 12-13 mai a.c., prima ediție a competiției de pescuit sportiv „CUPA IGI LA PESCUIT”. Pe primul loc s-a clasat echipa Centrului Regional de Proceduri şi Cazare a Solicitanţilor de Azil Giurgiu, cu o captură de 112 kg.

Polițiștii de imigrări, înarmaţi cu undiţe şi mulinete, au luat cu asalt lacul de pescuit sportiv Măgura 9, din județul Călărași, pentru a-și testa răbdarea și alte abilități de pescar la prima ediție a „Cupei IGI la Pescuit”.

La start s-au înscris 16 echipe formate din 2-3 membri, profesioniști şi începători. Concursul de pescuit staționar s-a derulat într-o singură manșă, de 24 de ore, cu începere din 12 mai a.c., ora 18:00.

Polițiștii şi-au aşezat atent undiţele pe malul bălţii şi au aşteptat să pice şi peştele. Unii au fost mai norocoşi şi au prins câţiva pești care au cântărit greu, alţii s-au bucurat pentru fiecare peştişor prins.

Concursul s-a derulat promovând conceptul de pescuit sportiv „Prinde și eliberează!”. Premiile au fost acordate în funcție de cantitatea totală de pește prins de fiecare membru al echipei.

Capturile prinse au fost cântărite imediat după scoaterea din apă, iar apoi eliberate. Echipa câștigătoare a fost stabilită în funcție de greutatea totală a capturilor.

Astfel, locul I a fost adjudecat de echipa Centrului Regional de Proceduri şi Cazare a Solicitanţilor de Azil Giurgiu alcătuită din Radu Bănescu, Daniel Bîzăran şi Neacşu Andrei, care au reușit o captură totală de 112 kg de pește, urmată de echipa Direcţiei pentru Imigrări a Municipiului Bucureşti formată din Mihai Căliţă, Cătălin Cojocaru şi Tudor Ilaş care au prins 59,5 de kg.  Premiul III i-a revenit echipei compusă din Răzvan Stegaru, Laurenţiu Ioachim şi Bogdan Moruţ care au strâns în minciog fix 56 kg de pește.

Cel mai norocos “pescar” a fost colegul nostru Ionuţ Ciorchină din cadrul Serviciului Control, care a “agățat” în undiță şi a tras la mal un crap de 16,7 kg.

Alături de premianți toate celelalte echipe au avut rezultate, la finalul competiției întrega captură a însumat peste 450 de kg de pește prins.

Felicitări  tuturor!

An: 
2017
Luna: 
05
DisplayDate: 
14 mai 2017
Zi: 
14