CETĂȚEAN TURC DEPISTAT CU ȘEDERE ILEGALĂ ÎN BRĂILA

Română

   Polițiștii de imigrări au depistat un bărbat din Turcia, care nu au părăsit teritoriul României la expirarea dreptului de ședere. Acesta a fost sancționat contravențional și obligat, prin decizie de returnare, să părăsească țara în termen de 15 zile.

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări - Biroul pentru Imigrări al judeţului Brăila au desfăşurat, la data de  18 aprilie a.c., un control cu forţe proprii, pe raza de competenţă, pentru combaterea şederii ilegale şi a traficului de migranţi, în scopul menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă.

În urma activităților întreprinse, a fost depistat, cu şedere ilegală, un cetăţean turc, de 36 de ani, care, la expirarea dreptului de şedere conferit de viza de scurtă şedere în scop de afaceri, nu a părăsit teritoriul României.

Astfel, poliţiştii de imigări au emis pe numele bărbatului o decizie de returnare, prin care este obligat să părăsească țara în cel mult 15 zile.

Totodată, cetățeanul străin a fost sancţionat contravenţional cu amnedă în valoare de 400 lei în conformitate cu prevederile O.U.G. 194/2002, privind regimul străinilor în România, republicată, modificată şi completată.

***

Facem apel la cetăţenii străini de pe raza judeţului, invitându-vă să ne contactaţi pentru orice aspect legat de aplicarea prevederilor legale în domeniu, la sediul Biroului pentru Imigrări al judeţului Brăila, din strada Ana Aslan nr.39, la telefon 0239-606100, sau vizitând site-ul public la adresa www.igi.mai.gov.ro.

 

An: 
2017
Luna: 
04
DisplayDate: 
18 Aprilie 2017
Zi: 
18