Relocarea serviciului pentru Imigrări al județului Ilfov

Vă informăm că începând cu data de 20 februarie 2017 activitatea Serviciului pentru Imigrări al județului Ilfov se va desfășura în sediul Inspectoratului General pentru Imigrări situat în strada Nicolae Iorga, nr. 23, sector 1, București.

Totodată, vă reamintim că programul de lucru cu publicul este de luni până vineri, între orele 8:30-16:30, iar miercuri până la 18:30, structurat pe intervale de timp destinate activităților de depunere și eliberări de documente. Pentru detalii puteți accesa secțiunea Contact a site-ului. 

De asemenea, pentru evitarea aglomerației la ghișee, Inspectoratul  General pentru  Imigrări a pus la dispoziţia beneficiarilor serviciului public portalul on-line de depunere a documentelor privind regimul străinilor şi al cetăţenilor comunitari, în scopul eficientizării procesului de preluare a cererilor și scurtare a timpului de aşteptare în faţa ghişeului.

 

Aplicația poate fi accesată din prima pagină a site-ului oficial al Inspectoratului General pentru Imigrări sau direct la adresa: https://portaligi.mai.gov.ro

Română
DisplayDate: 
15.02.2017